Міжнародний день замовлень подарунків Діду Морозу

2016-12-02

/Files/photogallery/732/images 11.jpeg

4 грудня ― цікавий і захоплюючий день, який присвячений всім дітям, які чекають на Новий рік подарунки від Діда Мороза. У цей особливий день варто повірити у свої мрії і вони обовязково здійсняться!
У цей день, як свідчить статистика, на поштові електронні скриньки, призначені Дідові Морозу, приходить близько 300 000 листів від дітлахів з усієї України. У порівнянні з нашим Дідом Морозом, Санта-Клаус отримує листів у багато разів більше. Їх кількість складає близько мільйона. Для зберігання дитячих листів, адресованих Діду Морозу в його резиденції, існує окрема будівля.
Але не лише 4 грудня діти України пишуть листи Дідові Морозу. Перші «ластівки» з дитячими проханнями приходять до адресата вже наприкінці листопада.
Спостерігається цікава тенденція. Малюки нашої країни з кожним роком все більш високі вимоги і побажання пред'являють у своїх листах. Вони просять про більш дорогі і практично нездійснені подарунки. Подарунки типу цуценя, велосипеда, нових джинсів, сьогодні вже не актуальні. Сучасна дітвора все більше мріє про комп'ютер, роликових ковзанах, женихів і наречених для братів і сестер, високооплачуваної роботи для мами і тата. Для реалізації даних побажань у багатьох листах вказується адреса магазинів, де можна купити бажану річ, висилаються іграшкові гроші і т.п.
4 грудня також відзначається Міжнародний день замовлень подарунків Дідові Морозу. У ці дні у всьому світі відкриваються поштамти, що надають послуги для відправки листів бородатому від всіх дітей. Однак з'ясувалося, листи Дідові Морозу пишуть не тільки діти, а й дорослі зі своїми дорослими побажаннями. Питання в іншому - яку адресу писати на конверті?
Як написати листа Діду Морозу?
Поява Діда Мороза в будинку з нетерпінням чекає кожна дитина. Адже довгоочікувані новорічні подарунки так приємно отримати саме від Дідуся. Звичайно, подарунки від батьків також бажані, але привнести в життя дитини частку казки можна завжди!
До написання листа Діду Морозу слід підійти дуже серйозно. Це не проста формальність, щоб дізнатися, який подарунок хоче отримати дитина на Новий рік. Лист Діду Морозу – це казка, яка стає реальністю. До того ж, процес написання листа зажадає від дитини проявити всі свої творчі здібності та фантазію. Отже, приступаємо до листа!
Написати листа Діду Морозу, здавалося б, не складе великих труднощів. Але це тільки на перший погляд. Сама дитина не знає, що можна написати, чому, в якій послідовності. Її лист може вийти занадто коротким або зовсім незрозумілим нікому. А якщо дитина навіть писати не вміє? Ось тому батьківська допомога просто необхідна в будь-якому випадку.

Джерело: http://calendar.org.ua

Кiлькiсть переглядiв: 220

Коментарi

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Березень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031